Həftəsonu dostlarla evdə görüşəndə bəzən söhbət arasında internetdə birlikdə vaxt keçirmək üçün alternativ bir seçim axtarırıq. Hamımızın cihazları və internet sürəti fərqli olduğundan platformanın müxtəlif telefonlarda stabil işləməsi bizim üçün vacibdir. Azərbaycanda belə variantları müqayisə edərkən mobil uyğunluğu necə yoxlamaq olar? Səhifələrin sürətli açılması, naviqasiyanın sadəliyi və istifadəyə başlama prosesinin rahatlığı barədə hansı meyarları əsas götürmək lazımdır?
10 Views

İşdən sonra evdə bir az sakitlik olanda mənim üçün ən yaxşı istirahət variantlarından biri telefonda maraqlı səhifələrə baxmaqdır. Konkret bir mövzu seçmirəm, birindən digərinə keçirəm və bəzən tamamilə təsadüfi şeylər qarşıma çıxır. Bir neçə gün əvvəl belə bir vaxtda ünvanını gördüm. Əvvəlcə sadəcə maraq üçün açdım, sonra təqdim olunan məlumatlara nəzər saldım. Məncə, axşam üçün yeni rəqəmsal məşğuliyyət axtaran insanların diqqətini çəkə bilər. Əlbəttə, mənim yanaşmam budur ki, əvvəlcə bütün məlumatları oxumaq lazımdır. Qaydalar, şərtlər və digər detalları başa düşmədən seçim etmək mənə düzgün görünmür. Bir neçə dəqiqə araşdırmaq onsuz da böyük məsələ deyil. Həm də internetdə kiminsə “bu əladır” deməsi avtomatik olaraq bunun sizə uyğun olacağı demək deyil. İnsan özü baxmalı və öz fikrini formalaşdırmalıdır. Buna görə linki sadəcə əlavə seçim kimi paylaşmaq istəyirəm. Maraqlananlar nəzər sala bilər, bəlkə özləri üçün uyğun bir variant taparlar.